Головна Новини Світ США Кулеба розповів, чи відгукнувся Трамп на запрошення Зеленського приїхати в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, чи відгукнувся Трамп на запрошення Зеленського приїхати в Україну

Дмитро Кулеба відповів, чи надійшла реакція від команди Дональда Трампа щодо пропозиції Володимира Зеленського здійснити візит в Україну.

25 лютого 2024, 11:02
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що наразі колишній президент США Дональд Трамп не відреагував на запрошення відвідати Україну, яке публічно озвучив Володимир Зеленський.

Кулеба розповів, чи відгукнувся Трамп на запрошення Зеленського приїхати в Україну

Кандидат в президенти США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю для видання "Голос Америки" очільника МЗС України Дмитра Кулеби запитали, чи надійшла якась відповідь від Дональда Трампа щодо запрошення від президента Зеленського відвідати Україну. 

"Є політичні сигнали, які йдуть публічно від кандидата в президенти США Дональда Трампа. Є публічні сигнали, які йдуть від президента України", — сказав Дмитро Кулеба наголосивши, що "Ми не чули відповіді на запрошення від самого Трампа або його команди. Буде відповідь — будемо її розглядати".

Український міністр вказав, що блокування пакета допомоги від США — це внутрішня політика, яку використовують обидві партії звинувачуючи одна одну. Однак Україна не втручається у цей процес. За словами Кулеби головне отримати підтримку американських виборців, а не політиків.

"Зараз головне розуміти, що ключовим для України мають бути навіть не збереження двопартійної підтримки, а підтримки на рівні виборців. Бо американські політики ідуть за своїм виборцем", — пояснив Дмитро Кулеба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп різко відреагував на заяви Володимира Путіна про президентство Джо Байдена.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на різку лайку Джо Байдена на адресу Путіна. Дмитрій Пєсков заявив, що слова президента США про російського диктатора "ганебні" та "соромні".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини