Головна Новини Світ США Результати праймеріз у Нью-Гемпширі: чи вдалося Трампу та Байдену здобути перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Результати праймеріз у Нью-Гемпширі: чи вдалося Трампу та Байдену здобути перемогу

Дональд Трамп і Джо Байден стали лідерами праймеріз своїх партій у Нью-Гемпширі

24 січня 2024, 08:52
Поділіться публікацією:

Прогнозовано колишній глава Білого дому Дональд Трамп здобув перемогу на праймеріз Республіканської партії у штаті Нью-Гемпшир, перед цим він радів тріумфу в Айові. Чинний президент США Джо Байден також став лідером у праймеріз від Демократичної партії у Нью-Гемпширі. Ці результати ще більше підштовхують до думки, що за президентське крісло у США у листопаді зійдуться саме Байден та Трамп. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє CNN.

Результати праймеріз у Нью-Гемпширі: чи вдалося Трампу та Байдену здобути перемогу

Джо Байден та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Проте боротьба всередині Республіканської та Демократичної партій продовжується. У передвиборчому штабі ще однієї представниці республіканців Хейлі дали зрозуміти, що вона не збирається зніматися з перегонів — керівник її кампанії Бетсі Анкні заявила, що вони "нікуди не подінуться".

"Ви знаєте, ми виграли Нью-Гемпшир три рази, тепер уже три. Ми виграємо щоразу. Ми виграємо попередні вибори. Ми виграємо генерали. Ми виграли їх, і для мене це дуже, дуже особливе місце", — сказав Трамп після перемоги. у штаті.

Президент США Джо Байден заявив, що Дональд Трамп буде кандидатом від республіканців.

"І я хочу сказати країні, що ставки не можуть бути вищими. Наша демократія. Наші особисті свободи — від права вибору до права голосу. Наша економіка, в якій спостерігається найсильніше відновлення у світі з часів COVID. На карту поставлено все", — наголосив голова Білого дому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вибори в США: які розклади всередині табору республіканців і що важливо для України. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини