Головна Новини Світ США Ризики для України зростають: у Пентагоні зробили заяву, що насторожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Ризики для України зростають: у Пентагоні зробили заяву, що насторожує

У США натякають, що набагато подальша доля України залежить від рішення Конгресу

20 березня 2024, 08:02
Поділіться публікацією:

Через затримку допомоги США для України "ризики зростають щодня". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Радіо Свобода" зробив спікер Пентагону генерал-майор Патрік Райдер.

Ризики для України зростають: у Пентагоні зробили заяву, що насторожує

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

"Звичайно, затримки в отриманні Україною того, що їй потрібно, продовжують наражати Україну на підвищений ризик. Ми повністю усвідомлюємо жахливість ситуації, важливість і терміновість потреб у боєприпасах та інших можливостях. І тому, знову ж таки, ми збираємося продовжувати дуже тісно співпрацювати з нашим Конгресом. Ризики зростають щодня", — заявив Райдер.

За словами генерала, у боротьбі проти російської навали "українці показали себе неймовірно мужніми, сміливими та інноваційними бійцями". Воїни "продовжують тримати кордон на більшій частині передової лінії", незважаючи на досягнення певних поступових успіхів окупантів.

"Але зараз ми продовжуємо бачити, як Україна тримає позицію. Тому будемо зосереджені на підтримці України та на тому, щоб Росія не могла захопити більше території. І тоді, сподіваюся, у майбутньому ми побачимо, що Україна поверне свою територію", — сказав генерал.

Читайте також на порталі "Коментарі" — речник Палати представників США Майк Джонсон, який продовжує гальмувати допомогу Україні, у спілкуванні з сенаторами-республіканцями заявив, що буде підготовлено новий проект для підтримки нашої країни. Але в суттєво іншому вигляді, ніж схвалений у лютому Сенатом. У Білому домі вже дали зрозуміти, що саме сенатський законопроект добре відповідає потребам оборони України, а також потребам оборони Ізраїлю та іншим питанням національної безпеки США у всьому світі. Чим все може обернутися для України, США та Джонсона з його покровителями? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини