Головна Новини Світ США Росія зірвала засідання ОБСЄ в Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія зірвала засідання ОБСЄ в Польщі

У США вважають, що таким чином Росія намагається заблокувати їх перевірку з дотримання прав людини

29 вересня 2021, 12:32
Поділіться публікацією:

Росія зірвала засідання ОБСЄ з прав людини у Польші. Про це повідомив Державний секретар США Ентоні Блінкен на урядовому сайті.

Росія зірвала засідання ОБСЄ в Польщі

Ентоні Блінкен, фото з відкритих джерел

У Варшаві мала б відкритися провідна конференція з прав людини в регіоні Європа-Азія. Засідання ОБСЄ не зібралося через рішення уряду Росії про блокування зустрічі. Ентоні Блінкен пише, що США дуже шкодують про таке рішення і вважають це спробою  російського уряду заблокувати їх перевірку через погіршення у сфері прав людей.

"Сполучені Штати все ще очікують, що ОБСЄ та її держави-учасниці будуть проводити щорічні засідання HDIM за мандатом. Ми продовжуватимемо закликати Росію виконувати свої зобов’язання, які включають гарантування захисту основних свобод та дозволяють громадянам притягати свої уряди до відповідальності, у тому числі шляхом вільних і чесних виборів", — повідомляє Ентоні Блінкен.

Також Держсекретар додав, що США не залишать без уваги порушення прав людей. Для цього будуть робити все можливе, щоб розв'язати проблеми з порушенням прав людини у всьому регіоні ОБСЄ. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США на вечірці застрелили футболіста. Як стало відомо, в американському місті Солт-Лейк-Сіті, що в штаті Юта на домашній вечірці сталася стрілянина. В результаті події, гравець університетської ліги країни з американського футболу Аарон Лоу отримав смертельне поранення. Згідно з інформацією поліціянтів, 21 річний Аарон Лоу навчався на другому курсі університету. Він грав в університетській команді під номером 22. Крім того, при стрільбі серйозне поранення отримала одна жінка. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій. Лікарі оцінюють її стан як критичний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини