Головна Новини Світ США У США на вечірці застрелили футболіста
commentss НОВИНИ Всі новини

У США на вечірці застрелили футболіста

Стрілку вдалося втекти з місця злочину

27 вересня 2021, 10:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки на вечірці вбили людину. Про це повідомляє видання Associated Press.

У США на вечірці застрелили футболіста

Аарон Лоу. Фото: Twitter.

Як стало відомо, в американському місті Солт-Лейк-Сіті, що в штаті Юта на домашній вечірці сталася стрілянина. В результаті події, гравець університетської ліги країни з американського футболу Аарон Лоу отримав смертельне поранення.

Згідно з інформацією поліціянтів, 21 річний Аарон Лоу навчався на другому курсі університету. Він грав в університетській команді під номером 22. Крім того, при стрільбі серйозне поранення отримала одна жінка. Вона була госпіталізована медиками, які прибули на місце подій.

Лікарі оцінюють її стан як критичний. На цей момент співробітники правоохоронних органів розшукують підозрюваного в злочині, якому вдалося втекти з місця інциденту.

Губернатор штату висловив співчуття родичами загиблого.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Монтана пасажирський поїзд зійшов з рейок. Зі шляхів злетіли десять вагонів, деякі з них перекинулися. Всього на поїзді їхав 141 пасажир. В результаті події, щонайменше три людини загинули і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. Потерпілі були госпіталізовані. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Німеччині зловмисник застрелив касира через вимоги одягнути маску. Чоловік прийшов в магазин, який розташований на АЗС, щоб купити пиво. Почувши відмову, він сходив додому за револьвером і повернувся. У поліції затриманий пояснив, що є противником обмежень, пов'язаних з коронавірусною інфекцією. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини