Головна Новини Світ США Розвідка США озвучила нові цілі Путіна в Україні – під загрозою три міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Розвідка США озвучила нові цілі Путіна в Україні – під загрозою три міста

Мета Росії – захоплення низки українських міст

22 лютого 2022, 12:13 comments2254
Поділіться публікацією:

Росія має намір захопити три великі українські міста, окрім Києва. Таку заяву зробила репортер Bloomberg у Білому домі Дженніфер Джейкобс на своїй сторінці у Twitter.

Розвідка США озвучила нові цілі Путіна в Україні – під загрозою три міста

Військові - фото з відкритих джерел

За словами Джейкобс, у цих великих українських містах можливі військове вторгнення та кібератаки.

"Сенсація: розвіддані США показують, що російське вторгнення в Україну потенційно може бути націлене на кілька міст за межами столиці Києва — Харків на північному сході й Одеса та Херсон на півдні можуть зазнати військових і кібератак, повідомляють мені джерела й Альберто Нарделлі [позаштатний кореспондент Bloomberg у Європі]", — написала Джейкобс на своїй сторінці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", президент Російської Федерації Володимир Путін офіційно визнав "ЛДНР". З таким проханням до нього звернулася Державна Дума Росії. Путін разом із ватажками "ЛДНР" Денисом Пушиліним і Леонідом Пасічником підписали договори про дружбу та взаємодопомогу. Віце-спікер Держдуми Петро Толстой заявив, що обидві палати російського парламенту закріплять рішення Путіна про визнання "ЛНР" і "ДНР" на засіданні у вівторок, 22 лютого.

Також "Коментарі" писали, що рішення президента Володимира Путіна направити війська, яких він назвав миротворцями, у східні регіони України не є подальшим вторгненням, яке спричинить ширший пакет санкцій, заявив представник адміністрації Байдена, але Білий дім вважає, що повне вторгнення може статися у будь-який момент. Білий дім оголосив після заяви Путіна про те, що США перешкодять інвестиціям у ці сепаратистські райони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини