Головна Новини Світ США Саллівана, який вірить у російські казки, здорові сили США повинні вигнати
commentss НОВИНИ Всі новини

Саллівана, який вірить у російські казки, здорові сили США повинні вигнати

Радник президента США з питань нацбезпекци Джейк Салліван вірить у російські казки, вважає політолог Тарас Загородній. Саме так він прокоментував інформацію про те, що Салліван боїться російського ядерного удару

5 квітня 2024, 12:51
Поділіться публікацією:

Джейк Салліван, як виявилося, вірить у російські народні казки, суть яких зводиться до того, що Росія вдарить по Сполучених Штатах тактичною ядерною зброєю, якщо вони почнуть надавати Україні "забагато" зброї, відзначає Тарас Загородній.

Саллівана, який вірить у російські казки, здорові сили США повинні вигнати

Джейк Салліван

"Тобто, коли Туреччина збила літак, а Путін навіть у відповідь нічого не зробив. Навіть для пристойності літак не збив у відповідь, то війни не сталося та ядерного удару. А ось через допомогу Україні, станеться саме по США"
, — відзначив у Фейсбуці політолог.

При цьому він нагадав, що саме Салліван вмовляв Україну не бити по російських НПЗ та портах Новоросійська та натхненно розповідав, що США можна вірити.

"Вірити можна тільки у власну Армію та народ. А удари потрібно продовжувати з потрійною силою. Саллівана повинні вигнати здорові сили у США. Чим більше буде ударів — тим швидше це станеться"
, — підкреслив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією республіканця Майкла Маккола, Джейк Салліван насправді вірить в те, що Росія може завдати по території Сполучених Штатів удар тактичною ядерною зброєю, якщо вони почнуть більш активно допомагати Україні та нададуть їй необхідну зброю для перемоги над агресором. При цьому Маккол відзначив, що розвіддані свідчать про абсолютно протилежне – РФ не має наміру застосовувати ядерну зброю, бо такі дії змінили б правила гри для всіх.

Разом з тим, Маккол додав, що подібної до Саллівана думки притримується і американський президент Джо Байден. В питанні ядерного удару і допомоги Україні вони буцімто є навіть однодумцями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини