Головна Новини Світ США Що буде, якщо Конгрес не схвалить допомогу Києву: відповідь Блінкена
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде, якщо Конгрес не схвалить допомогу Києву: відповідь Блінкена

Держсекретар висловив переконання, що США мають забезпечити досягнення успіху Україною на полі бою

6 грудня 2023, 14:20
Поділіться публікацією:

США важливо й надалі продовжувати надавати Україні всіляку підтримку. Це необхідно для того, щоб РФ зазнала поразки у своїй агресії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив держсекретар США Ентоні Блінкен.

Що буде, якщо Конгрес не схвалить допомогу Києву: відповідь Блінкена

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

"Ми повинні забезпечити досягнення успіху Україною. Ми повинні забезпечити, щоб РФ продовжувала зазнавати поразки... якщо ми цього не зробимо, Путін отримає дозвіл діяти безкарно, а це відкриє скриньку Пандори агресії по всьому світу", — вважає держсекретар.

Крім того, Блінкен наголосив на необхідності додаткового фінансування для Ізраїлю та мирних жителів Гази.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський в останній момент скасував брифінг для сенаторів США, на якому планував поділитися з ними інформацією щодо ситуації на фронті, а також потреб ЗСУ у західному озброєнні. Схоже, причиною стало те, що між демократами та республіканцями в американському парламенті так і немає згоди щодо додаткового фінансування для України. Глава Офісу президента Андрій Єрмак, який прибув до США разом із міністром оборони Рустемом Умеровим та головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком, заявив, що без допомоги США Україна може програти війну. Чому ми опинилися у подібній ситуації? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Володимир Путін робить ставку на 2024 рік: чи готовий він до відкритої війни із Заходом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – WSJ наваляв терміни, коли Україна може отримати від США допомогу для потужного наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 грудня 2023, 15:07

Нічого не буде, з приходом Трампа усі перевзуються. Це чужа війна яку роздмухали і нав'язали нам юдеї. Ні корумпована влада ні військові не мають стимулів і не знають за що. До приходу Трампа аж у 2025 в них було 3 роки щоб терміново робити і змінювати ситуацію. Бо ракети на дітей падали. І що вони зробили? Крали і тягнули час. Навіть навчені, озброєні, з розробленими планами, вони все це перекреслили. А якщо проаналізувати їх дії з 2014? Що вони робили окрім красти та фальшиві томоси вести, велике крадівництво поки їх попереджали?


Новини