Головна Новини Світ США Секретна служба США показала не були опубліковані фото теракту 11 вересня
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретна служба США показала не були опубліковані фото теракту 11 вересня

Служба покаже ще кілька нових фото напередодні 20-річчя від дня атаки терористів на Всесвітній торговий центр

10 вересня 2021, 17:11
Поділіться публікацією:

Секретна служба Сполучених Штатів Америки оприлюднила знімки з місця терористичних атак 11 вересня 2001 року, частина з яких раніше не публікували. Фотографії надали співробітниками служби, які працювали неподалік місця трагедії. Їх виклали в Twitter, передає УНІАН.

Секретна служба США показала не були опубліковані фото теракту 11 вересня

Секретна служба США показала фото теракту 11 вересня - фото з відкритих джерел

Відзначається, що Служба покаже ще кілька нових фото напередодні 20-річчя від дня атаки терористів на Всесвітній торговий центр.

Секретна служба США показала не були опубліковані фото теракту 11 вересня - фото 2

"Ніколи не забудемо", — підписані знімки.

Нагадаємо, що одні з найбільших терористичних атак за кількістю жертв сталися 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку. Внаслідок теракту загинуло 2977 громадян, а також 19 камікадзе. Найбільша частина загиблих перебувала в момент атаки в баштах-близнюках. 125 осіб померли в стінах Пентагону.

Секретна служба США показала не були опубліковані фото теракту 11 вересня - фото 3

За офіційними даними, теракт був спланований лідерами ісламської організації "Аль-Каїда", яка розташовувалася в Афганістані. Тоді країна була контрольована "Талібаном". "Аль-Каїда" на чолі з Усамою бен Ладеном звинувачувала Штати і їх союзників в розпалюванні конфліктів в ісламському світі.

Секретна служба США показала не були опубліковані фото теракту 11 вересня - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що через те, що американські військовослужбовці залишають свої позиції на території Афганістану і завершують 20-річну місію в цій країні, США може загрожувати серйозна небезпека. На думку колишнього радника американського президента Джона Болтона, "Талібан" вже готується до того, щоб зміцнити свої позиції. На його думку, США (та інші цивілізовані країни) нині перебувають у порога смертельної загрози, адже активізація бойовиків в східних країнах може призвести до ситуації, яка була в світі на початку 2000-х. Також Болтон нагадав про нью-йоркської трагедії з вежами-близнюками, сталася 11 вересня 2001 року. Екс-чиновник вважає, що подібне може повторитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

10 вересня 2021, 18:41

Людей жалъ! Мразь пендосскую - пусть все сдохнут гиды! Сколько эта мракобесина в мире горя наделала - и все лезет и лезет где им конкретно плюют в рыло! Местный Попандопуло строчит у Бидона взахлеб - и типа рейтиг в 30%! Говномуты продажные!


Новини