Головна Новини Світ США Сенатор США відповів на критику Медведєва про "вдалу трату грошей США на смерті росіян"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенатор США відповів на критику Медведєва про "вдалу трату грошей США на смерті росіян"

Американський політик Ліндсі Грем відреагував на істеричну реакцію російських чиновників Пєскова та Медведєва щодо інвестицій в Україну для вбивства росіян.

29 травня 2023, 11:18 comments1458
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сенатор США Ліндсі Грем відреагував на критику Росії щодо його слів підтримки України та звинуватив російську пропаганду. Кремлівські чиновники істерично відреагували на слова американського чиновника, який нібито сказав, що смерть росіян "це найвдаліша трата грошей". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Європейська правда".

Сенатор США відповів на критику Медведєва про "вдалу трату грошей США на смерті росіян"

Сенатор США Ліндсі Грем. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі з Володимиром Зеленським у Києві Ліндсі Грем розповів, що американська допомога для України є "найкращими грошима, які ми коли-небудь витрачали". Далі американець згадав, що в США був час коли їм доводилось битись до останнього і вирішувати бути вільними або мертвими. На такі слова відповів Зеленський, який вказав, що американці тепер вільні, а українці будуть такими у майбутньому. На що Грем додав, що "росіяни вмирають".

У Кремлі об'єднали два уривки тексту та стверджували, що Грем мав на увазі найкращу інвестицію у смерті росіян. Речник Кремля Дмитрій Пєсков сказав, що "важко уявити більшу ганьбу для країни, ніж мати таких сенаторів", а Медведєв назвав американського політика "старим дурнем".

На такі слова Грем відреагував та вказав, що російська пропаганда продовжує все перекручувати, і особисто звернувся до Медведєва.

"Пане Медведєв, якщо ви хочете, щоб росіяни перестали вмирати в Україні, виведіть війська. Зупиніть воєнні злочини. Правда в тому, що вам і Путіну начхати на російських солдатів", – сказав Грем.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв відреагував на ситуацію в Бєлгородській області куди увійшли російські повстанці.

Також "Коментарі" писали про слова колишнього президента РФ Дмитрія Медведєва щодо мирних переговорів між Україною та Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини