Головна Новини Світ США Шольц натякнув, хто буде "дуже добрим президентом" США
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц натякнув, хто буде "дуже добрим президентом" США

Олаф Шольц назвав Камалу Гарріс дуже хорошим політиком

21 серпня 2024, 08:37
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц високо оцінив кандидата у президенти США від Демократичної партії Камалу Гарріс. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава німецького уряду сказав в інтерв'ю телеканалу Sat 1.

Шольц натякнув, хто буде "дуже добрим президентом" США

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Олаф Шольц сказав, що "добре знає" Гарріс і вона, "безумовно, була б дуже добрим президентом" у разі перемоги на виборах у листопаді 2024 року.

Канцлер не відповів, чи буде Гарріс найкращим вибором для Німеччини на посаді президента США, ніж її суперник, республіканець Дональд Трамп.

"Камала Гарріс – дуже хороший політик, який дотримуватиметься того, що важливо для нас, а через Атлантичний океан, між США та Європою, між США та Німеччиною, продовжуватиметься хороша співпраця", – додав Олаф Шольц.

Читайте також на порталі "Коментарі" — кандидат у президенти США від Демократичної партії, віце-президент Камала Гарріс випереджає екс-президента та кандидата від республіканців Дональда Трампа у трьох найважливіших штатах, які є ключовими для перемоги на виборах. Про це свідчать дані нового опитування The New York Times/Сієнського коледжу.

Опитування проводили з 5 по 9 серпня серед потенційних виборців у Мічигані, Пенсільванії та Вісконсіні. Їх питали про ставлення до Гарріс та Трампу. На запитання, за кого вони проголосували б, якби вибори відбулися сьогодні, Гарріс отримала 50% підтримки проти 46% Трампа. Це помітне покращення порівняно з показниками президента Джо Байдена, який зняв свою кандидатуру з виборів на користь Гарріс.

З урахуванням третіх кандидатів та Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, Гарріс залишається попереду на 5 процентних пунктів у Мічигані, на 2 процентні пункти у Пенсільванії та на 6 процентних пунктів у Вісконсіні. Кеннеді-молодший, який втрачає популярність, має в середньому лише 4-5 відсотків підтримки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.dpa.com/

Новини