Головна Новини Світ США Шторм «Ісайя» в США набирає обертів: з'явилися перші жертви
commentss НОВИНИ Всі новини

Шторм «Ісайя» в США набирає обертів: з'явилися перші жертви

Через шторм «Ісайя» у штаті Нью-Йорк довелося закрити центри тестування на коронавірус

5 серпня 2020, 05:45 comments1007
Поділіться публікацією:

Тропічний шторм "Ісайя" спровокував рідкісні торнадо і залишив без електрики східне узбережжя США. Його жертвами стали, щонайменше, одна людина в Нью-Йорку і ще двоє людей в Північній Кароліні, де смерч знищив парк мобільних будинків. Про це повідомляє Reuters.

Шторм «Ісайя» в США набирає обертів: з'явилися перші жертви

Стрімкий шторм перевернув десятки автомобілів, затопив вулиці та повалив лінії електропередач, залишивши щонайменше 1,4 мільйона споживачів від Північної Кароліни до Нью-Йорка без електрики. У країні, яка вже страждає від коронавірусу, влада штату Нью-Йорк закрили центри тестування COVID -19 в якості запобіжного заходу.

Нью-Йорк, велика частина Нью-Джерсі, весь Массачусетс й інші частини Нової Англії постраждали через торнадо. На знімках в соціальних мережах були видні наслідки торнадо на Кейп-Мей, мармуру та острові Лонг-Біч уздовж південного берега Нью-Джерсі, а також пошкодження від торнадо в Дуврі, штат Делавер.

Центр шторму припав на захід Нью-Йорка і знаходився приблизно в 160 км на північний захід станом на 3 години дня за східним часом, повідомив Національний центр ураганів.

Одна людина загинула в районі Куїнс, коли дерево впало на її машину і розчавило її.

Шторм обрушився на Північну Кароліну пізно ввечері в понеділок, убивши двох людей в парку пересувних будинків, який перетворився в поле уламків.

Раніше "Коментарі" писали, що в той самий час на західному узбережжі США, в штаті Каліфорнія стихійним полум'ям загорівся ліс. Зараз люди масово проходять евакуацію від місця горіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини