Головна Новини Світ США Син Трампа критикує республіканців, які погоджуються голосувати за допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Трампа критикує республіканців, які погоджуються голосувати за допомогу Україні

Син Дональд Трамп різко виступив проти пакета допомоги Україні за який готові голосувати республіканці.

8 лютого 2024, 15:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Дональд Трамп молодший заявив, що деякі республіканці йдуть у змову з демократами, щоб проголосувати за законопроєкт про допомогу Україні. Син Трампа назвав таких республіканців "продажними".

Син Трампа критикує республіканців, які погоджуються голосувати за допомогу Україні

Дональд Трамп молодший. Фото з відкритих джерел

Обговорення пакета допомоги для України, Ізраїлю, Тайваню та на захисту кордонів США почалось ще в жовтні 2023 року, однак з того часу республіканці постійно виставляли нові умови та затягують з прийняттям рішення. Попри це, частина сенаторів з Республіканської партії підтримує законопроєкт про надання допомоги Україні без умов включення пункту про захист американських кордонів. 

Саме цих республіканців критикує Дональд Трамп молодший.

"Керівництво Республіканської партії в Сенаті вступає в змову з Чаком Шумером і демократами, щоб проштовхнути в Сенаті законопроєкт про надання першої допомоги Україні. Будь-який республіканець, який підтримує Чака Шумера, щоб надіслати ще більше мільярдів в Україну, є повністю продажним", — заявив син колишнього президента США.

Також Дональд Трамп молодший заявив, що такі республіканці є гіршими ніж RINO. Це позначення членів Республіканської партії, які є нелояльними до партії або недостатньо консервативними у своїх поглядах. Зазвичай використовується республіканцями для образ інших республіканців. Абревіатура RINO розшифровується як "Republican in Name Only", що означає "республіканець лише за назвою".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що польський прем'єр Туск критикує республіканців через відсутність допомоги Україні. За його словами Рейган перевертається в гробу через дії республіканців.

Також "Коментарі" писали про речницю Білого дому, яка повідомила про план Байдена для Конгресу США щодо пакета допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини