Головна Новини Світ США Скасувати санкції проти РФ: Трамп зробив нову скандальну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Скасувати санкції проти РФ: Трамп зробив нову скандальну заяву

Трамп заявив, що планує використовувати санкції якомога менше.

6 вересня 2024, 22:47
Поділіться публікацією:

 Дональд Трамп заявив, що в разі перемоги на президентських виборах США може зняти санкції з Росії, оскільки вважає, що вони негативно впливають на долар. Про це він повідомив під час виступу в Економічному клубі Нью-Йорка, згідно з даними New Republic.

Скасувати санкції проти РФ: Трамп зробив нову скандальну заяву

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Цікаво, що під час свого першого президентського терміну Трамп активно застосовував санкції щодо інших країн, проте тепер він змінив свою позицію. На думку експрезидента, санкції "вбивають ваш долар" і шкодять його міжнародній ролі. Трамп наголошує на важливості збереження статусу долара як світової резервної валюти. Він зазначив, що втрата цієї ролі була б подібною до програшу у війні, що зробило б США країною третього світу.

Трамп також підкреслив, що хоче використовувати санкції якомога менше, оскільки їх надмірне застосування може призвести до втрати домінування долара. Він зазначив, що під час свого першого президентського терміну намагався знімати санкції якнайшвидше і використовував їх тільки проти країн, які, на його думку, цього заслуговували.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп назвав посаду, яку запропонує Маску. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що у випадку перемоги на виборах запропонує мільярдеру Ілону Маску очолити комісію з ефективності уряду.

За його словами, комісія протягом шести місяців з моменту створення розробить план усунення "шахрайства та неналежних платежів". Трамп повідомив, що цю ідею обговорював зі своїми помічниками впродовж тижнів. Він також розповів, що Маск погодився очолити таку комісію. 
 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини