Головна Новини Світ США Смертельний розіграш: в США під час зйомок пранку вбили хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельний розіграш: в США під час зйомок пранку вбили хлопця

За вбивство юного пранкера ніхто не відповість

9 лютого 2021, 10:44 comments1258
Поділіться публікацією:

В американському штаті Теннессі, в парку розваг сталося вбивство молодого хлопця, який знімав пранк разом зі своїм другом. Про це інформує видання BBC.

Смертельний розіграш: в США під час зйомок пранку вбили хлопця

Під час зйомок пранку з пограбуванням був застрелений молодий хлопець - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, 20-річний Тімоті Вілкс разом зі своїм приятелем знімали ролик для YouTube. Їх задумом було жартівливе пограбування перехожих, щоб зняти на відео реакцію людей. Однак їх розіграш зайшов занадто далеко, що і призвело до трагедії.

Як повідомили очевидці події, Вілкс разом з товаришем, тримаючи в руках великі ножі, підійшли до компанії, що стояла у сімейного парку розваг. У цей момент жарт хлопців вийшов з-під контролю. Один з тієї самої компанії дістав пістолет і вистрілив у Тімоті. Від отриманих травм юнак помер.

Як пізніше з'ясувалося, стріляв 23-річний хлопець. Він пояснив поліцейським, що не мав поняття про те, що в той момент знімався якийсь розіграш, тому діяв в порядку самооборони. Джерело повідомляє, що за смерть юного пранкера ніхто не був покараний.

До слова, подібні ролики дуже популярні в Мережі та набирають велику кількість переглядів. Але, в той самий час вони є дуже небезпечними, адже ніколи не вгадаєш реакцію іншої, незнайомої людини, на ту чи іншу дію. У зв'язку з цим два роки тому YouTube ввів правила, що забороняють небезпечні або загрозливі розіграші.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Індонезії із зоопарку втекли два тигри та загризли охоронця. Одного з них довелося застрелити. Також сайт інформував читачів про те, що в одному зі штатів США легалізували всі види наркотиків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Так ему

19 серпня 2021, 14:24

И надо. Пранкер недоделаный


Новини