Головна Новини Світ США Соцопитування показало, хто на фінішній прямій президентських перегонів у США вирвався вперед
commentss НОВИНИ Всі новини

Соцопитування показало, хто на фінішній прямій президентських перегонів у США вирвався вперед

Гарріс випереджає Трампа у новому соцопитуванні

16 жовтня 2024, 08:30 comments1094
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс зберігає перевагу у 3% над кандидатом від республіканців Дональдом Трампом у національному опитуванні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує The Hill.

Соцопитування показало, хто на фінішній прямій президентських перегонів у США вирвався вперед

Гарріс і Трамп. Фото: з відкритих джерел

Згідно з оприлюдненим у вівторок, 15 жовтня, опитуванням Reuters/Ipsos, за Гарріс готові віддати свої голоси 45% виборців, за Трампа — 42%.

Попередні опитування, проведені у вересні, демонстрували перевагу Гарріс над Трампом на 3 відсоткові пункти: 46% підтримки проти 43%.

Обидва результати були у межах похибки. На виборах, що відбудуться у семи ключових штатах, вони дають лише уявлення про те, хто потенційно може виграти перегони у листопаді.

Останнє опитування Reuters/Ipsos показує, що обидва кандидати не мають достатнього рівня підтримки — жоден з них не отримав понад 50 відсотків голосів виборців: 46% опитаних позитивно ставляться до Гарріс, тоді як 42 відсотки — до Трампа.

Екс-президент США має незначну перевагу над Гарріс у питаннях, пов'язаних з економікою, безробіттям та робочими місцями. 45% учасників опитування наголосили, що Трамп краще підготовлений для вирішення цих питань, тоді як 40% респондентів стали на бік Гарріс.

Водночас, кандидат від Демократичної партії отримала найкращі оцінки боротьби з політичним екстремізмом та погрозами демократії, випередивши Трампа на 5 пунктів і отримавши підтримку 43% респондентів порівняно з 38%.

Камала Гарріс також випередила Дональда Трампа на 14 пунктів у питанні охорони здоров'я.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп відреагував на інформацію про свої розмови з Володимиром Путіним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини