Головна Новини Світ США Соратниця Трампа різко відреагувала на удари ЗСУ по російських окупантах у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Соратниця Трампа різко відреагувала на удари ЗСУ по російських окупантах у Севастополі

Марджорі Тейлор Грін вважає, що таких ударів "не повинно відбуватися"

24 червня 2024, 19:50
Поділіться публікацією:

 Марджорі Тейлор Грін, відома своїми контроверсійними висловлюваннями і підтримкою колишнього президента Дональда Трампа, висловила критику щодо атаки на Севастополь, яка відбулася 23 червня. Вона заявила, що такі удари не повинні мати місце, і порівняла ситуацію з уявним російським ударом по пляжу у Флориді за допомогою касетних боєприпасів.

Соратниця Трампа різко відреагувала на удари ЗСУ по російських окупантах у Севастополі

Марджорі Тейлор Грін (фото з відкритих джерел)

 "Уявіть собі, якби Росія за допомогою російського супутника випустила касетні боєприпаси по пляжу у Флориді. Єдиний кордон, який повинні захищати американські військові, — це наш власний кордон, і конституція зобов’язує федеральний уряд захищати Штати", — написала вона у своєму Х

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Курт Волкер розповів, як змінилося ставлення Трампа до України. 45-й президент США Дональд Трамп "певним чином прогресує у розумінні України". Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив колишній спецпредставник Держдепу США щодо України у 2017-2019 роках Курт Волкер.

На його думку, колишній президент США вчинив так, бо зрозумів: якщо він цього не зробить, то коли стане президентом, успадкує "катастрофічні проблеми".

Також "Коментарі" писали про те, що соратниця Трампа називає героєм військового, якого арештували за злив секретних файлів. Конгресмен від штату Джорджія та прихильниця Трампа Марджорі Тейлор Грін критикує арешт нацгвардійця, якого підозрюють у злитті секретних документів Пентагону.

13 квітня американські спецслужби арештували 21-річного Джека Тейшейру. Нацгвардієць підозрюється у витоку секретних матеріалів розвідки США. Представниця Республіканської партії Марджорі Тейлор Ґрін розкритикувала арешт ймовірного підозрюваного та критикує чинну владу США за допомогу Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини