Головна Новини Світ США Соратниця Трампа називає героєм військового, якого арештували за злив секретних файлів
commentss НОВИНИ Всі новини

Соратниця Трампа називає героєм військового, якого арештували за злив секретних файлів

Марджорі Тейлор Грін називає героєм Тейшейру, який міг злити секретні файли американських спецслужб.

14 квітня 2023, 12:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Конгресмен від штату Джорджія та прихильниця Трампа Марджорі Тейлор Грін критикує арешт нацгвардійця, якого підозрюють у злитті секретних документів Пентагону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американської чиновниці.

Соратниця Трампа називає героєм військового, якого арештували за злив секретних файлів

Трамп та Марджорі Тейлор Грін. Фото з відкритих джерел

13 квітня американські спецслужби арештували 21-річного Джека Тейшейру. Нацгвардієць підозрюється у витоку секретних матеріалів розвідки США.

Представниця Республіканської партії Марджорі Тейлор Ґрін розкритикувала арешт ймовірного підозрюваного та критикує чинну владу США за допомогу Україні.

"Джек Тейшейра білий, чоловік, християнин і противник війни. Це робить його ворогом режиму Байдена. І він сказав правду про те, що війська знаходяться в Україні, і багато іншого. Запитайте себе, хто справжній ворог? Молодий нацгвардієць низького рівня? Або адміністрація, яка веде війну в Україні, країні, що не входить до НАТО, проти ядерної Росії?" — пише Марджорі Тейлор Ґрін.

Нагадаймо, що Тейлор Ґрін має ультраправі погляди, підтримує Дональда Трампа, а також вірить у теорії змов. Окрім того, конгресвумен подавала заяву на імпічмент Байдена та була проти Ленд-лізу для України, що і продемонструвала під час голосування. Twitter кілька разів блокував сторінку Марджорі Тейлор Ґрін через розповсюдження дезінформації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що секретні файли з Пентагону, які були злитті Тейшейрою свідчать, що секретар Ради національної безпеки РФ Микола Патрушев та начальник Генерального штабу армії Росії Валерія Герасимов планували саботувати накази Путіна.

Також "Коментарі" писали, що США блокує делегацію РФ, яка має головувати на засіданні Ради Безпеки ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини