Головна Новини Світ США Спартц відверто розчарувала українців. Чому це було закономірно
commentss НОВИНИ Всі новини

Спартц відверто розчарувала українців. Чому це було закономірно

Конгресвумен Вікторія Спартц розчарувала українців, відзначив у Фейсбуці політтехнолог Олексій Голобуцький. При цьому, за його словами, це було очікувано

5 квітня 2024, 16:25
Поділіться публікацією:

Одіозна республіканка-українка Вікторія Спартц виступила з черговою неоднозначною заявою: вона принципово проти допомоги Україні. Хоча "розуміє важливість цієї битви і наслідки, якщо Росія переможе".

Спартц відверто розчарувала українців. Чому це було закономірно

Вікторія Спартц

Як підкреслив Олексій Голобуцький, зрештою, саме таким розчаруванням закономірно завершуються оцінки політиків, які ґрунтовані на емоціях.

"Спочатку — "українка/ українець" як ультимативний аргумент для тотального захоплення і величезних сподівань. А тоді розчарування і обурення"
, — відзначив експерт.

При цьому він підкреслив, що всі, хто оцінював і оцінює Спартц та її дії, передусім мають зважати на те, що політичну кар'єру вона робить в Америці. Саме тому, додає політтехнолог, логічно, що позиція Спартц як публічного політика у повній мірі відбиває позицію трампістів, орієнтованих на цілком конкретні настрої електорату: гроші Україні дати можна — однак тільки в кредит.

"Це внутрішня політика іншої держави на іншому континенті, навіть не європейська внутрішня політика. І це електоральний процес іншої держави — котрий в жоден спосіб не орієнтований на нас і наші потреби"
, — підкреслив експерт.

Також він додав, що дуже часто люди, які показово грають в патріотів, насправді такими не є.

"Здається, це працює по обидві сторони кордону: чим багатша вишиванка в чиновника — тим махровіший корупціонер. Чим рясніше політик
обляпаний синьо-жовтими кольорами — тим неприємніші наслідки його дій для України"
, — додав Голобуцький.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Вікторія Спартц виступила проти надання Україні фінансової допомоги, підкресливши, що не голосуватиме за її надання. Також вона хоче, щоб будь-яка допомога, яка надсилається Україні, пропонувалася у вигляді кредиту, і щоб адміністрація приділяла більше уваги питанням, які знаходяться ближче до дому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 квітня 2024, 16:21

Так важко бути білою вороною. Тобто не красти коли всі твої колишні крадуть. Ще й божий народ обдурив і узурпував.


Новини