Головна Новини Світ США США скасували рішення Трампа про виведення військ з Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

США скасували рішення Трампа про виведення військ з Німеччини

Розпочата влітку минулого року операція з виведення військового контингенту в числі 11,9 тис. осіб з Німеччини припинена

4 лютого 2021, 06:11
Поділіться публікацією:

Ініціатива щодо виведення військового контингенту Сполучених Штатів з території Німеччини на цей момент заморожена. Військові консультанти Джо Байдена мають намір провести перевірку раціональності даного дії і проаналізувати можливі стратегічні варіанти, оптимальні для Америки.

США скасували рішення Трампа про виведення військ з Німеччини

Американські військові (фото з відкритих джерел)

Про це під час прес-конференції заявив командувач європейськими збройними силами США, генерал Тод Уолтерс, One.

"Міністр оборони США Ллойд Остін перебуває в процесі проведення вельми ретельного перегляду рішення адміністрації попереднього президента", — сказав він.

Водночас генерал відмовився назвати можливі терміни перегляду рішення, але додав, що на це Пентагону може знадобитися досить багато часу.

Розпочата влітку минулого року операція з виведення венного контингенту серед 11,9 тис. осіб з Німеччини припинена до подальшого розпорядження голови відомства.

Нагадаємо, американські військові придбали дані про місцеперебування мільйонів мусульман з усього світу, які використовують популярний молитовний додаток і додаток для мусульманських знайомств. Технологічний веб-сайт повідомив у понеділок, що військові США використовували два різних методів для отримання даних про місцеперебування користувачів. Перший був пов'язаний з продуктом Locate X.

За даними Motherboard, командування спеціальних операцій США (USSOCOM), підрозділ збройних сил, якому доручено вести боротьбу з тероризмом і спеціальну розвідку, купило доступ до Locate X для використання в операціях спецназу за кордоном. Другий метод отримання даних пов'язаний з компанією під назвою X-Mode, яка отримує дані про місцезнаходження безпосередньо з додатків, а потім продає ці дані підрядникам і, як наслідок, військовим США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини