Головна Новини Світ США США готує санкції проти Росії через фіктивний референдум в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

США готує санкції проти Росії через фіктивний референдум в Україні

Американський уряд хоче застосувати нові санкції.

28 вересня 2022, 22:32
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найближчим часом американський уряд планує озвучити економічні санкції проти Російської Федерації, яка провела незаконні референдуми на окупованих територіях України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційне агентство Reuters.

США готує санкції проти Росії через фіктивний референдум в Україні

США готує санкції проти Росії через фіктивний референдум в Україні. Фото з відкритих джерел

Державний департамент США заявив, що через фіктивний референдум вони та їх партнери введуть санкції проти юридичних та фізичних осіб, які були залучені у цій брудній справі. Обмеження планують ввести найближчими днями, повідомляє прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.

Окрім учасників і організаторів псевдореферендумів під санкції планують ввести також тих, хто агітував за анексію українських земель.

Прес-секретар Білого дому заявляє, що США так само як і Україна не визнають результати фіктивного референдуму, який проходив на тимчасово окупованих територіях України ще й під наглядом російських військових.

"На підставі нашої інформації, кожен аспект цього процесу референдуму був заздалегідь зрежисований і організований Кремлем", – сказала Карін Жан-П'єр.

Раніше керівник санкцій в США Джеймс О'Брайен звернув увагу, що додаткові санкції можна прийняти на фінансовий та технологічний сектор у Росії, а також на тих, хто порушує права людини.

"Буде більше пакетів. Ми працюємо над новими санкціями", — сказав у промові О'Брайен.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Великобританія вже ввела перші санкції через проведений псевдореферендум в Україні. В список потрапили 89 осіб та три компанії.

Також "Коментарі" повідомляли про результат фіктивного референдуму на тимчасово окупованих територіях України.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини