Головна Новини Світ США США можуть оголосити про додаткову допомогу Україні: коли це може статися
commentss НОВИНИ Всі новини

США можуть оголосити про додаткову допомогу Україні: коли це може статися

На цьому тижні можуть стати відомі подробиці про новий пакет допомоги США.

18 січня 2023, 09:30
Поділіться публікацією:

Вашингтон може оголосити про додаткову допомогу Україні вже наприкінці цього тижня. В адміністрації президента США Джо Байдена дотримуються позиції, що потрібно докласти всіх зусиль для того, щоб притягнути президента Росії Володимира Путіна до відповідальності за військові злочини в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на CNN, про це заявив спікер Ради нацбезпеки США Джона Кірбі.

США можуть оголосити про додаткову допомогу Україні: коли це може статися

Джон Кірбі. Фото: Getty Images

При цьому Джон Кірбі уникнув відповіді на головне питання, яке цікавить багатьох – чи будуть у пакеті нової допомоги Києву довгоочікувані танки.

Кірбі попросив усіх набратися терпіння та дочекатися кінця тижня, коли з'являться подробиці про те, що саме передадуть США Україні. Єдине, на чому акцентував увагу спікер Ради національної безпеки США, ніхто нехай не сподівається, що допомога США ослабне або зменшиться. Невдовзі будуть нові пакети допомоги.

"Ви продовжите чути про додаткові пакети допомоги в галузі безпеки, додаткових озброєнь та коштів для України, які надходять зі Сполучених Штатів, можливо, вже наприкінці цього тижня", — сказав Кірбі.

За його словами, у США уважно вивчають ті запити, які приходять з України та формують пакети допомоги з огляду на те, що найбільше потрібно українській армії для продовження оборони.

Раніше США оголосили рекордний пакет військової допомоги для України майже 3 млрд доларів. Вперше партнери нададуть "вбивцю танків" – бронемашини M2 Bradley.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден прокоментував вимоги РФ до України визнати "нові територіальні реалії".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини