Головна Новини Світ США США можуть підштовхнути Україну для капітуляції: що для цього зроблять
commentss НОВИНИ Всі новини

США можуть підштовхнути Україну для капітуляції: що для цього зроблять

США вже думають над тим, як змінити лідерів в РФ і почати з ними працювати

сьогодні, 14:09
Поділіться публікацією:

Мінімізація військової допомоги з боку США може штовхати Україну до капітуляції у війні з Росією, про це в інтерв’ю "Главреду сказав політолог Тарас Загородній. Попри те, що така капітуляція була б значним іміджевим ударом для самих Сполучених Штатів, експерт переконаний, що це може бути "правильно" подано.

США можуть підштовхнути Україну для капітуляції: що для цього зроблять

США і Україна

"Оформлять усе так, немов це воля України, нібито вона сама захотіла", — відзначив експерт.

При цьому Загородній зазначає, що президент Володимир Зеленський слушно звертає увагу на План перемоги України, який демонструє готовність країни боротися до кінця. Однак, він підкреслює, що Захід не надає достатньої підтримки для цієї боротьби.

Загородній також критикує політику демократичних адміністрацій США, починаючи з часів Обами, вказуючи на її неефективність. За його словами, відсутність чіткої стратегії дає бандитам відчуття безкарності, коли "поліцейські" відходять зі світової арени.

Крім того, експерт звертає увагу на спроби США змінити акценти у своїй політиці, зокрема, роблячи ставку на появу нових лідерів у Росії, що може призвести до зміни режиму. Він порівнює це з подіями 2009 року, коли Обама, після російської агресії проти Грузії, спілкувався з Медведєвим, фактично прощаючи Росії всі її дії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ні Гарріс, ні Трамп не мають чіткого плану, як зупинити війну. А у Вашингтоні все частіше звучать думки із приводу того, що Україні варто йти на переговори з РФ. Втім, аналітики вважають, що таким чином Київ змушують капітулювати перед Росією. Вони додають, що ніякий "мир" не змусить Путіна відмовитися від ідеї перетворити Україну на колонію РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини