Головна Новини Світ США США не тестують пасажирів із Південної Африки на наявність нового штаму
commentss НОВИНИ Всі новини

США не тестують пасажирів із Південної Африки на наявність нового штаму

США не запроваджують для туристів перевірку на Omicron

29 листопада 2021, 09:49
Поділіться публікацією:

Представники охорони здоров’я США не вводили жодних нових вимог щодо скринінгу чи відстеження у відповідь на нещодавно виявлений варіант Omicron COVID-19, який спонукав адміністрацію Байдена обмежити поїздки з південної Африки. Про це повідомляє Reuters.

США не тестують пасажирів із Південної Африки на наявність нового штаму

Тестування на коронавірус - фото з відкритих джерел

Починаючи з 29 листопада, Сполучені Штати заборонять більшості іноземних мандрівників з Південної Африки та семи інших південноафриканських країн в'їзд до країни в спробі стримати поширення варіанту Omicron, який вперше був виявлений в Південній Африці в п’ятницю 26 листопада.

Однак обмеження на поїздки не забороняють польоти та не поширюються на громадян США та законних постійних мешканців США. Поки заборона не почнеться о 12:01 за східним часом у понеділок 29 листопада, рейси з Південної Африки продовжують перевозити іноземних громадян.

Пасажири авіакомпаній, які в’їжджають до Сполучених Штатів з-за кордону, уже підлягають суворим вимогам щодо вакцинації та тестування на COVID-19, але, як правило, не контролюються медичними працівниками після того, як вони залишають рейси, і не зобов’язані проходити тест на COVID-19 після прибуття в Сполучені Штати. Майже всім іноземним громадянам, які в’їжджають до США, потрібно зробити щеплення, щоб в’їхати, але американцям не потрібно робити щеплення, щоб повернутися додому.

Повністю вакциновані мандрівники повинні надати підтвердження негативних тестів на COVID-19, зроблених протягом трьох днів після їхнього від’їзду, але ті, хто не був повністю вакцинованим, повинні мати негативний результат тесту протягом одного дня.

Станом на п'ятницю 26 листопада в Сполучених Штатах не було виявлено жодного випадку зараження варіантом Omicron.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на термінові збори для обговорення ситуації щодо штаму Omicron з'їдуться представники Великої сімки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини