Головна Новини Світ США США не вважають, що РФ заволоділа перевагою у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

США не вважають, що РФ заволоділа перевагою у війні з Україною

У Держдепі США заявили, що Росія не має явної переваги на полі бою в Україні

21 лютого 2024, 23:25
Поділіться публікацією:

Попри певні успіхи на окремих ділянках фронту, РФ не володіє явною перевагою у війні проти України, вважає офіційний представник Державного департаменту США Меттью Міллер.

США не вважають, що РФ заволоділа перевагою у війні з Україною

США залишаються союзниками України. Фото з відкритих джерел

"США зовсім не вважають, що РФ володіє перевагою на полі бою в Україні. Якщо ви вивчите динаміку цього конфлікту протягом не те, щоб двох років, але в недавньому минулому, то виявите, що Росія робить успіхи на полі бою. Ми спостерігали її успіхи на вихідних через те, що в України не було можливості забезпечити озброєнням свої війська", — заявив Меттью Міллер.

Представник Держдепу наголосив, що дефіцит боєприпасів в української армії виник через зволікання Конгресу США в питанні схвалення додаткового фінансування допомоги Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України насправді зазнали великих втрат під час відступу з Авдіївки, оскільки він був погано спланований, повідомило The Washington Post з посиланням на українських військових. Видання стверджує, що відступ з Авдіївки був хаотичним та погано спланованим. Українські військові начебто повідомили виданню, що попри заявлені цілі командування – зберегти життя особового складу, вони не змогли безпечно відвести з міста свої війська.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що польська поліція порушила кримінальну справу за розпалювання ненависті у зв'язку з появою на мітингу фермерів плакату з радянською символікою та закликом до російського диктатора Володимира Путіна. Як відомо, польські фермери на понад 100 тракторах перекрили дорогу біля кордону з Чехією. На одній із машин був прапор СРСР і гасло "Путін, розберися з Україною, Брюсселем і нашими правителями".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини