Головна Новини Світ США США побудують військові бази в Бердянську та Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

США побудують військові бази в Бердянську та Маріуполі

Проект передбачає будівництво та облаштування баз за стандартами НАТО

19 листопада 2020, 13:35 comments2400
Поділіться публікацією:

В рамках реалізації міжнародного проекту нові військові бази отримає Морська охорона Державної прикордонної служби України.

США побудують військові бази в Бердянську та Маріуполі

Фото: из открытых источников

Проект передбачає будівництво і облаштування баз за стандартами НАТО в Бердянську і в Маріуполі для дислокації та несення служби підрозділів спеціальних дій Морської охорони (морські прикордонні спецназівці).

Підтримка Уряду США щодо посилення потенціалу Морської охорони ДПСУ буде надаватися через Програму з експортного контролю та безпеки кордонів (EXBS), Бюро Держдепартаменту США у справах міжнародної безпеки та нерозповсюдження зброї масового ураження.

"Такий проект — один з кращих прикладів нашого міжнародного співробітництва, взаєморозуміння, допомоги наших американських колег і партнерів", — підкреслив начальник Регіонального управління Морської охорони контр-адмірал Олег Костур.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія побудує військово-морську базу для матеріально-технічного постачання Військово-морського флоту РФ на північному сході Судану. Це дозволить країні зберегти свої військові кораблі на узбережжі Червоного моря. Згідно з підписаним документом, Росія може вивозити й ввозити озброєння, боєприпаси, обладнання, необхідне для роботи бази й для виконання завдань військовими кораблями, в тому числі з ядерними установками.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини