Головна Новини Світ США США потопає у снігу: у Каліфорнії побито рекорд висоти снігового покриву (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

США потопає у снігу: у Каліфорнії побито рекорд висоти снігового покриву (ВІДЕО)

У Каліфорнії висота снігового покриву перевищує 4,5 метри

29 грудня 2021, 17:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сполучені Штати Америки огорнули снігопади. Про це повідомляє видання The Watchers.

США потопає у снігу: у Каліфорнії побито рекорд висоти снігового покриву (ВІДЕО)

Сніг. Фото з відкритих джерел

У районі гірського хребта Сьєрра-Невада, що в американському штаті Каліфорнія через тривалі снігопади різко збільшилася висота снігового покриву.

Станом на 27 грудня висота ніжного покриву становила понад чотири з половиною метри (455 сантиметрів). Таким чином було побито попередній рекорд грудня 1970 року, який становив 455 сантиметрів снігу.

За прогнозами фахівців, загальна кількість снігу цього місяця може перевищити 508 сантиметрів.

Через стихію, що розбушувалася, в горах декількох штатів було заблоковано ключові автодороги. Пересування там може бути утруднене протягом кількох днів. Дороги розчищають за допомогою спецтехніки.

У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна помітити, як стихія ускладнює рух транспорту та завдає шкоди інфраструктурі населених пунктів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Бразилії потужні повені, спричинені зливами, зруйнували дві греблі. Це призвело до погіршення ситуації в районі країни, який страждає на стихію. Люди залишають власні будинки та евакуюються. Понад десять людей загинули та ще тисячі громадян постраждали.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Японії продовжуються снігопади. Рясні опади засипають узбережжя Японського моря. У деяких місцях випало близько двох метрів снігу. Жителям просять не виходити з будинків без особливої потреби. Через снігопади постраждали вже щонайменше десять людей. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини