Головна Новини Світ США США відправили сили швидкого реагування на Близький Схід: з'явилися подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

США відправили сили швидкого реагування на Близький Схід: з'явилися подробиці

Ізраїль також попереджає про тривалу війну з ХАМАС.

30 жовтня 2023, 06:45
Поділіться публікацією:

Через занепокоєння Білого дому з приводу конфлікту в Газі, який поширюється далі. США відправили свої сили швидкого реагування морської піхоти, що рухаються до східної частини Середземного моря. Про це повідомляє CNN.

США відправили сили швидкого реагування на Близький Схід: з'явилися подробиці

США відправили морських піхотинців на Близький Схід (фото з відкритих джерел)

У публікації йдеться, що  26-й експедиційний підрозділ морської піхоти на борту десантного корабля USS Bataan останніми тижнями діяв у водах Близького Сходу, але наприкінці минулого тижня він почав прокладати шлях до Суецького каналу.

Повідомляється, що поки корабель знаходиться в Червоному морі, але ймовірно, очікується, незабаром він перейде в східне Середземне море.

Автори публікації стверджують, що цей крок розмістить підрозділ морської піхоти ближче до Лівану та Ізраїлю.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Іран надіслав критичні попередження для США та Ізраїлю. Міністр закордонних справ Ірану Хоссейн Амірабдоллахян попередив США відкриттям нових фронтів, якщо Вашингтон продовжить підтримку Ізраїлю. Тоді як Президент Ірану Ібрагім Раїсі заявив, що Ізраїль перетнув "червоні лінії".

Очільник МЗС Ірану Хоссейн Амірабдоллахян закликав США проявити стриманість у своїй підтримці Ізраїлю. Разом з цим Амірабдоллахян заявив, що групи бойовиків, які нещодавно атакували американські військові бази в Іраку та Сирії діють незалежно і недотримували наказів з Ірану. Своєю чергою президент Ірану Ібрагім Раїсі відреагував на посилення атак Ізраїлю на Сектор Гази. Міністерство оборони Ізраїлю заявило, що вночі провело атаки по близько 450 об’єктам. За словами Раїсі такими діями Ізраїль перетнув "червоні лінії".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини