Головна Новини Світ США США відправляють бомбардувальники на Близький Схід
commentss НОВИНИ Всі новини

США відправляють бомбардувальники на Близький Схід

Місія демонструє здатність збройних сил США розгорнути бойову авіацію в будь-якій точці світу в короткі терміни, щоб допомогти зберегти регіональну стабільність і безпеку

21 листопада 2020, 22:45
Поділіться публікацією:

Екіпажі B-52H "Stratofortress" ВВС США, в 5-му бомбардувальному крилі бази ВПС Майнот, Північна Дакота, 21 листопада виконують короткострокову місію на Близький Схід, щоб стримати агресію і заспокоїти партнерів США, як пише Defense Visual Information.

США відправляють бомбардувальники на Близький Схід

Фото: из открытых источников

Місія демонструє здатність збройних сил США розгорнути бойову авіацію в будь-якій точці світу в короткі терміни, щоб допомогти зберегти регіональну стабільність і безпеку.

"Завдання оперативної групи бомбардувальників підкреслюють потужні й різноманітні можливості ВПС США, які можуть бути швидко доступні в зоні дії CENTCOM (Центральне командування США)", — сказав генерал-лейтенант Грег Гійо, командувач 9-ї повітряної армії.

"Здатність швидко вводити сили для захоплення, утримання і використання ініціативи є ключем до стримування потенційної агресії. Ці місії допомагають екіпажам бомбардувальників ознайомитися з повітряним простором регіону і функціями управління і контролю, а також дозволяють їм кооперуватися з американськими й партнерськими авіаційними засобами".

Відзначено, що США не прагнуть конфлікту, але як і раніше готові реагувати на будь-які непередбачені обставини у всьому світі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Дональд Трамп покинув саміт, щоб пограти в гольф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини