Головна Новини Світ США США відреагували на "воєнний стан" Путіна в окупованій Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

США відреагували на "воєнний стан" Путіна в окупованій Україні

Рішення Путіна є ознакою "відчайдушної" тактики для встановлення контролю над регіонами

19 жовтня 2022, 22:10 comments1001
Поділіться публікацією:

Путін відчайдушно намагається встановити тактику контролю над окупованими регіонами України, саме такі ознаки є в рішенні очільника Кремля щодо "воєнного стану". Про це повідомляє CNN, цитуючи високопосадовця адміністрації президента США Джо Байдена.

США відреагували на "воєнний стан" Путіна в окупованій Україні

США відреагували на рішеня Путіна(фото з відкритих джерел)

Як заявили в адмінстрації Джо Байдена, США розцінили введеня воєнного стану на окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей, як розпач Кремля та спробу встановити контроль над захопленими територіями України. Тож офіційний Вашингтон не здивований, що Володимир Путін вдався до такого кроку.

 Окрім цього, чиновник з Білого дому наголосив, що рішення Путіна не змінює того, що РФ не має жодних законних претензій на територію України. Тож з боку США підтримка українців, які захищають свою свободу та землю, є незмінною.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про воєнний стан Путіна. Путін на засіданні Радбезу РФ оголосив про рішення ввести воєнний стан у т.зв. "ЛНР", "ДНР", а також підконтрольних російській армії територіях Херсонської та Запорізької областей (все це на папері анексовано країною-агресором). Також він звинуватив Україну у відмові від переговорів. Мовляв, "київський режим відмовився від переговорів, продовжує обстрілювати нові російські території, використовуючи терористичні методи". Голова правління Аналітичного центру "Донбаський інститут регіональної політики", співзасновник у Гуманітарній організації "Відповідальні громадяни" Енріке Менендес розмірковує, що наслідки цього кроку важко передбачити, вважає експерт. І нагадує, що вже оголошено офіційну евакуацію в окупованій частині Херсонської області.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини