Головна Новини Світ США США випробували лазерну зброю: з якою метою американський флот використовуватиме технології
commentss НОВИНИ Всі новини

США випробували лазерну зброю: з якою метою американський флот використовуватиме технології

ВМС США успішно випробували стрільбу високоенергетичної лазерної зброї

16 грудня 2021, 17:55
Поділіться публікацією:

Військово-морський флот США у середу, 15 грудня, оприлюднив драматичні фотографії з демонстрації високоенергетичної лазерної зброї, яка "успішно вразила" плаваючу ціль під час випробувань в Аденській затоці. Про це повідомляє Fox News.

США випробували лазерну зброю: з якою метою американський флот використовуватиме технології

USS Portland стріляє системою лазерної зброї по цілі, що плаває в Аденській затоці - Fox News

Лазер був запущений з десантного транспортного доку USS Portland класу Сан-Антоніо, який раніше використовував лазер у травні 2020 року для знищення дрона, що вважалося першим у своєму роді випробуванням такої зброї. 

ВМС опублікували в Twitter футуристичні інфрачервоні зображення, які показують спроби використання лазерної зброї. 

Військово-морський флот у вівторок, 14 грудня, відкрив лабораторію вартістю 23 мільйони доларів у каліфорнійському окрузі Вентура, яка буде служити випробувальним центром для нової лазерної зброї, повідомляє Times of San Diego . 

У документі Лабораторія інтеграції систем Directed Energy Systems описується як об’єкт площею 1500 квадратних футів, "спроектований так, щоб на його даху, а також всередині будівлі можна було встановити зброю для випробувань та оцінки".

Венс Брахоскі, заступник технічного директора центру військово-морських надводних бойових дій відділу Порт-Хуенеме, сказав виданню, що "швидкість війни" різко зросла за останні кілька років.

"Один з найкращих способів, за допомогою яких наш флот зможе боротися та перемагати, — це використовувати швидкісні лазерні технології", — сказав Брахоскі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у США спецслужби розсекретили матеріали про вбивство Джона Кеннеді. Національний архів США надав відкритий доступ до документів спецслужб про розслідування вбивства 35-го президента держави Джона Кеннеді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини