Головна Новини Світ США США знайшли винних в масштабному розливі нафти в Каліфорнії: хто спричинив екологічну катастрофу
commentss НОВИНИ Всі новини

США знайшли винних в масштабному розливі нафти в Каліфорнії: хто спричинив екологічну катастрофу

США звинувачують Amplify Energy у недбалості під час розливу нафти

16 грудня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Федеральне велике журі США звинуватило Amplify Energy Corp і дві її дочірні компанії в незаконному й недбалому скиданні нафти під час прориву нафтопроводу в Каліфорнії в жовтні та відсутності реакції на тривогу. Про це повідомляє Reuters.

США знайшли винних в масштабному розливі нафти в Каліфорнії: хто спричинив екологічну катастрофу

Нафтові плями залишилися на пляжі штату, який був закритий після того, як відбувся розлив нафти біля узбережжя Каліфорнії - Reuters

Міністерство юстиції повідомляє, що в обвинуваченні стверджується, що компанії, які володіють і експлуатують 17-мильний (27 км) нафтопровід Сан-Педро-Бей, не змогли належним чином відреагувати на вісім тривожних сигналів протягом більше ніж 13 годин 1-2 жовтня.

Акт обвинувачення також звинувачує Amplify і її дочірні компанії Beta Operating Co LLC і San Pedro Bay Pipeline Co в тому, що вони п’ять разів закривали та перезапускали нафтопровід після спрацьовування перших п’яти тривог, через що нафта текла через пошкоджений нафтопровід більше трьох годин.

Amplify повідомила, що досліджувала трубопровід, але тоді екіпажу не було відомо, що система виявлення витоків несправна.

Система виявлення "неправильно сигналізувала про потенційний витік на платформі, де витік не міг бути виявлений персоналом платформи і де витік насправді не відбувався", – йдеться у заяві.

Через розлив нафти риба загинула, птахи загрузли в нафті, а водно-болотні угіддя були забруднені, що місцеві чиновники назвали екологічною катастрофою. 

За оцінками, 25 000 галонів сирої нафти було скинуто з точки приблизно в 4,7 милях на захід від Хантінгтон-Біч через тріщину в 16-дюймовому трубопроводі, йдеться у заяві.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Саудівська Аравія, Росія та інші провідні виробники нафти вирішили дотримуватися планів щодо збільшення пропозиції в січні наступного року, незважаючи на недавнє падіння цін, викликане побоюванням нового перенасичення ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини