Головна Новини Світ США Стала відома нова інформація про затримання американського військового в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома нова інформація про затримання американського військового в Росії

Затриманий в Росії американський військовий заявляв, що Москва хоче захистити свою країну, а політика НАТО "агресивна".

8 травня 2024, 15:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На початку травня у Владивостоці був затриманий американський військовий сержант Гордон Блек. Як вказують ЗМІ солдат приїхав до Росії, щоб відвідати колишню дівчину з якою у нього був роман під час служби в Південній Кореї.

Стала відома нова інформація про затримання американського військового в Росії

Американський військовий. Фото з відкритих джерел

Американський солдат Гордон Блек, як повідомляє CBS News, поїхав до Владивостока без дозволу від військового керівництва, де 2 травня був заарештований за підозрою в крадіжці речей своєї партнерки. Цю інформацію підтвердила мати 36-річного американця, яка вказала, що Блек поїхав до своєї дівчини, громадянки Росії.

"Будь ласка, не катуйте і не знущайтесь з нього", – звернулася мати військового до російської влади на одному зі своїх відео після затримання Гордона Блека.

За даними джерел Associated Press, під час дислокації в Кореї Блек мав роман з росіянкою, яка проживала в Сеулі, але після бурхливої сварки вона повернулася до Владивостока.

Видання "Радіо Свобода" знайшло акаунт росіянки Олександри Ващук у TikTok, де вона викладала короткі відео з її тодішнім партнером Гордоном Блеком. На одному із записів Ващук попросила солдата прокоментувати американсько-російські відносини. Американський солдат відповів, що "звичайно розуміє позицію Росії — вони хочуть захистити свою країну". 

Жінка, яка хвалила російську агресію в соціальних мережах, додала, що Дональд Трамп кращий за Джо Байдена, а Блек сказав, що НАТО "агресивне".

Американська влада підтвердила, що росіяни повідомили їм про затримання чоловіка за підозрою в крадіжці. Зазначимо, що офіційно його ім'я не розголошували і подробиці справи не коментували.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американка, яку обміняли на торговця зброєю, розповіла про жахи в російські в'язниці.

Також "Коментарі" писали про п'яного російського туриста, який через розрив стосунків з індонезійкою розніс сокирою ресторан на Балі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

10 травня 2024, 08:41

Затримали навмистно щоб підняти галас на болотах для своїх громадян tacticalgear.ua/catalog/gear


Новини