Головна Новини Світ США Стало відоме ім'я конкурента Байдена за право брати участь у виборах президента США від демократів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відоме ім'я конкурента Байдена за право брати участь у виборах президента США від демократів

Конгресмен Філліпс оголосив, що стане конкурентом Байдена на праймеріз Демократичної партії

27 жовтня 2023, 17:45 comments8256
Поділіться публікацією:

Конгресмен Дін Філліпс змагатиметься з чинним президентом США Джо Байденом за статус кандидата від Демократичної партії на майбутніх президентських виборах. Як повідомляє портал "Коментарі", про це сам Філліпс заявив в ефірі "CBS".

Стало відоме ім'я конкурента Байдена за право брати участь у виборах президента США від демократів

Конгресмен Дін Філліпс. Фото з відкритих джерел

Політик заявив, що подасть документи на участь у президентських виборах сьогодні, 27 жовтня, і розпочне свою кампанію.

За словами Філіпса, він захоплюється 80-річним Байденом, але вважає, що настав час для нового покоління демократів очолити партію. Він уточнив, що це особливо актуально за умов, коли колишній глава Білого дому Дональд Трамп може стати кандидатом у президенти від Республіканської партії.

"Я вважаю, що президент Байден виконав величезну роботу для нашої країни. Але йдеться не про минуле. Це вибори про майбутнє", — додав конгресмен.

Політик висловив стурбованість, що можлива перемога Трампа на майбутніх виборах стане кризовим моментом для американської демократії.

Філліпс додав, що він закликає інших демократів вступати в гонку, сподіваючись, що додаткова конкуренція забезпечить партії перевіреного та сильного кандидата.                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може Україна залишитися без підтримки США та ЄС: які ризики. Експерти детально проаналізували ситуацію в ході ексклюзивного інтерв'ю нашому виданню.                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – Джо Байден зробив попередження Китаю щодо ситуації у Південно-Китайському морі: США готові втрутитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини