Головна Новини Світ США Стало відомо, чи будуть дебати між Трампом та Харріс: у чому інтрига
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи будуть дебати між Трампом та Харріс: у чому інтрига

Пост Кінга став вірусним у мережі

23 липня 2024, 11:12
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп відповів, чи має намір проводити дебати з потенційним кандидатом від демократів Камалою Харріс. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив письменник Стівен Кінг на своїй сторінці в соціальній мережі Х.

Стало відомо, чи будуть дебати між Трампом та Харріс: у чому інтрига

Трамп і Харріс. Фото: з відкритих джерел

При цьому видання Newsweek зазначає, що пост автора бестселерів Стівена Кінга в соціальних мережах став вірусним, оскільки він помилково стверджував, що колишній президент Дональд Трамп відмовився від потенційних дебатів з віце-президентом Камалою Харріс.

Після кількох тижнів сильного тиску після катастрофічних результатів дебатів 27 червня президент Джо Байден оголосив у неділю, що знімає свою кандидатуру з президентських виборів цього року і підтримує Харріс, як свою заміну.

Хоча Трамп і Байден мали намір взяти участь у других дебатах, запланованих ABC на 10 вересня, майбутнє будь-яких дебатів між Трампом і Харріс, якщо вона стане кандидатом від Демократичної партії, все ще залишається під сумнівом.

ЗМІ називає Кінга відвертим демократом, який часто критикує Трампа в мережі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – віце-президент Камала Харріс у контексті України є не надто оптимальним варіантом, вважає політтехнолог Олексій Голобуцький. За його словами, вона не виявляла інтересу чи поінформованості ні у питанні нашої війни, ні у питанні протистояння в Газі, ні у питанні Ірану, ні у питанні протистояння з Китаєм, ні у питанні стримування Кім Чен Іна. Харріс дотримується офіційного курсу, обраного Джо Байденом.

Як каже Голобуцький, Харріс, як можна спостерігати, віддана лібералізму аж до лівацьких проявів "загальної рівності". На думку експерта, вона явно не прийме ніколи ідеї ескалації будь-якого конфлікту, навіть якщо це буде очевидний найкоротший і найдешевший шлях встановлення миру та відновлення економічної активності.

При цьому експерт наголошує, що американські розслідувачі стверджують, що за Харріса в Білому домі "запанувала атмосфера нездорових інтриг, поділу на фракції та безгосподарності".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини