Головна Новини Світ США Стало відомо, чи схвалили республіканці кандидатуру Венса на посаду віце-президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи схвалили республіканці кандидатуру Венса на посаду віце-президента США

Венс вже наголосив, що союзники по всьому світу "розподілять тягар забезпечення миру у всьому світі"

18 липня 2024, 09:15
Поділіться публікацією:

Сенатор від штату Огайо Джей Ді Венс, який пройшов шлях від критика Дональда Трампа до одного з його найбільших прихильників, офіційно прийняв номінацію від Республіканської партії на посаду віце-президента Національного з'їзду Республіканської партії в середу ввечері в Мілуокі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

Стало відомо, чи схвалили республіканці кандидатуру Венса на посаду віце-президента США

Джей Ді Венс. Фото: з відкритих джерел

Політик не згадував у промові Україну, але наголосив, що союзники по всьому світу "розподілять тягар забезпечення миру в усьому світі".

"Більше жодних безкоштовних поїздок для країн, які зраджують щедрість американських платників податків", — заявив Джей Ді Венс.

У своїй промові Венс сказав, що Трамп "поставить Америку на перше місце" і назвав середу "вночі надії" після того, як колишній президент пережив замах минулого тижня.

Венс розповів про своє виховання та критикував політику президента Джо Байдена. Він стверджував, що Байден завдав шкоди таким громадам, як та, де він виріс в Огайо.

Венс намагався звернутися до білих виборців робітничого класу у своєму заклику до штатів, де борються за голоси.

"Але мої співвітчизники-американці, цей момент стосується не мене; він стосується всіх нас і того, за кого ми боремося", — сказав Венс, перш ніж звернутися до виборців у штатах, які Трампу, ймовірно, потрібно буде завоювати, щоб повернутися до Білий дім.

Політики зазначив, йдеться про робітників автомобільної промисловості в Мічигані, які задаються питанням, чому політики, які не мають відношення до справи, знищують ваші робочі місця. Йдеться про енергетики з Пенсільванії та Огайо, які не розуміють, чому Джо Байден готовий купувати енергоносії у диктаторів у всьому світі, коли він міг би купувати їх у працьовитих американців тут, у своїй власній країні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Держдепі визнали, що допомога Україні може припинитися: що сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини