Головна Новини Світ США Стало відомо, як Путін маніпулює Трампом: які прийоми використовує
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Путін маніпулює Трампом: які прийоми використовує

Путін почав маніпулювати Трампом ще тоді, коли той був президентом і для цього використовував набір прийомів

22 серпня 2024, 17:30
Поділіться публікацією:

Колишній радник Дональда Трампа з питань національної безпеки Герберт Макмастер виявив, що Володимир Путін успішно маніпулював екс-президентом США, впливаючи на нього навіть всупереч порадам працівників Білого дому. У своїх мемуарах "На війні із собою: моя робота в Білому домі Трампа" (оригінальна назва "At War with Ourselves: My Tour of Duty in the Trump White House"), Макмастер зазначає, що російський лідер використовував "его та невпевненість" Трампа для своїх цілей.

Стало відомо, як Путін маніпулює Трампом: які прийоми використовує

Трамп і Путін

Зокрема, як розповідає Макмастер, після отруєння Скрипалів у Великій Британії, Трамп насолоджувався статтею в The New York Times під назвою "Путін розхвалює Трампа, викриваючи політику Сполучених Штатів". Екс-президент написав подяку на примірнику газети й попросив передати її Путіну, але згодом Макмастер переконав його не робити цього, коли роль Росії у отруєнні стала очевидною.

Макмастер вважає, що лестощі Путіна були спрямовані на те, щоб створити розрив між Трампом і його командою, яка підтримувала жорстку позицію щодо Москви. Путін, колишній співробітник КДБ, умів використовувати слабкі місця Трампа, такі як егоїзм і невпевненість, для досягнення своїх цілей, сказав американець.

Макмастер також згадує, як Трамп критикував його за жорстку позицію щодо Кремля. Це стосувалося, зокрема, звіту спецпрокурора Роберта Мюллера про російське втручання у вибори 2016 року, а також скептицизму Трампа під час його зустрічі з Путіним у Гамбурзі в липні 2017 року, коли він не зважав на попередження Макмастера про можливі хитрощі з боку російського лідера.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Трамп сказав, що буде з війною в Україні, якщо він стане президентом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини