Головна Новини Світ США Стало відомого, за яких умов Байден поступиться місцем Мішель Обамі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомого, за яких умов Байден поступиться місцем Мішель Обамі

Президент Джо Байден може відмовитися бути кандидатом в президенти на користь Мішель Обами за двох умов, сказав в ефірі 24 каналу політолог Ігор Рейтерович. Перша умова, це погіршення його здоров’я

6 травня 2024, 18:27
Поділіться публікацією:

За інформацією західних ЗМІ Джо Байден може відмовитися від кандидатства на пост президента на користь Мішель Обами. Як відзначив Ігор Рейтерович, такий "план Б" може бути запущений за двох умов. Наприклад, вважає експерт, Байден може відмовитися від участі у виборах, якщо у нього погіршиться здоров’я. Окрім того, він може знятися із виборів, якщо станом на середину літа його рейтинги не даватимуть впевненості у перемозі на виборах. За таких умов, відзначає політолог, Демократична партія може змінити кандидата. При цьому експерт додав, що чутки про те, що Мішель Обама може стати кандидатом в президенти від демократів, ходять уже давно.

Стало відомого, за яких умов Байден поступиться місцем Мішель Обамі

Мішель Обама

Станом на зараз, підкреслює Рейтерович, Байден демонструє впевненість, що він зможе перемогти республіканця Дональда Трампа.

Втім, додав політолог, якщо все ж Байдена замінять на Обаму, то для Трампа це стане неприємною несподіванкою, яка змусить його змінювати кампанію.

Також політолог додав, що рейтинги Мішель Обами неодноразово вимірювалися, і вони демонстрували, що американці добре до неї ставляться. Окрім того, вона могла б стати першою жінкою президентом у США. Як додав експерт, Дональду Трампу буде складно обійти ці плюси.

Що ж до питання підтримки України, якщо Обама стане кандидатом, то за прогнозом Рейтеровича, тут нічого не зміниться, адже Демократи мають чітку позицію із приводу підтримки нашої країни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Мішель Обама може стати кандидатом в президенти від Демократичної партії. Також стало відомо, чому вона має високу популярність в Штатах і може перемогти Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини