Головна Новини Світ США Стан Трампа: лікарі застосували ліки для тяжкохворих COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Стан Трампа: лікарі застосували ліки для тяжкохворих COVID-19

Трамп хотів виписатися з лікарні сьогодні

5 жовтня 2020, 18:12
Поділіться публікацією:

Президент Дональд Трамп сподівався сьогодні виписатися з Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда, де він проходить лікування від COVID-19. Про це передає AP.

Стан Трампа: лікарі застосували ліки для тяжкохворих COVID-19

Повідомляється, що рівень кисню в крові Трампа раптово впав двічі за останні дні. Лікарям довелося дати йому стероїд, який зазвичай рекомендується тільки для тяжкохворих. Проте фахівці заявили, що здоров'я Трампа поліпшується. Медики запропонували виписати його, щоб продовжити лікування вже в Білому домі.

"Це важливий день, оскільки стан президента продовжує поліпшуватися, і він готовий повернутися до нормального робочого графіку", — сказав сьогодні глава апарату Білого дому Марк Медоуз.

Рішення про те, чи випишуть Трампа з лікарні, буде прийнято після того, як президента оглянуть фахівці.

Відзначимо, що в неділю, 4 жовтня, Трамп ігнорував запобіжні заходи і проїхав на авто перед прихильниками. Хоча перед цим запевняв, що розуміє всю серйозність ситуації.

Раніше повідомлялося, що перший раунд очних дебатів між кандидатами в президенти США Дональдом Трампом і Джо Байденом відбувся. "Коментарі" поцікавилися у експертів, які важливі висновки повинна зробити для себе Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини