Головна Новини Світ США Стівен Кінг передбачив Путіну як закінчиться його агресія в Україну:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Кінг передбачив Путіну як закінчиться його агресія в Україну:подробиці

Письменник від самого початку російської агресії підтримує українських захисників і вболіває за долю нашої країни

31 березня 2022, 19:02
Поділіться публікацією:

Відомий у цілому світі  письменник зі Сполучених Штатів Стівен Кінг увесь час від самого початку російської агресії підтримує українських захисників і вболіває за  долю  нашої країни.

Стівен Кінг передбачив   Путіну як  закінчиться його агресія в Україну:подробиці

Стівен Кінг, (фото з відкритих джерел)

Через соціальні мережі  він   звернувся до Путіна. Кінг  передбачив, чим для російського президента скінчиться ця агресія на українську територію, коли він негайно не забереться разом зі своїм  військом з України. У своєму тексті він порівняв його з міфічним Владом Цепешем – "сином диявола".

"Продовжуй, Влад.Україна спустошить твою скарбницю і знекровить тебе", — стверджує  про ганебну поразку очільника РФ письменник.

Важливо, що відтепер Стівен Кінг не співпрацюватиме з видавництвами з Росії і не вкладатиме з ними нові контракти. Своє рішення він оприлюднив в соціальних мережах.  Також американський митець закликає бойкотувати продукцію компанії Coca Cola з тої причини, що вона не припиняє працювати  на території Росії.

Нагадуємо, що "Коментарі" інформували про те, що "План Б" Путіна: у МВС розповіли про наміри російського президента.Влада Грузії зайняла проросійську позицію, що дало можливість Росії перекинути майже половину свого контингенту із Південної Осетії та Абхазії. Саме провалений дипломатичний фронт пояснює, чому Володимир Зеленський звільнив посла України в Грузії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі 24 каналу.

За словами Вадима Денисенка, Південна Осетія вже давно повідомляє про свої наміри ввійти до складу Росії.  

 
 

  

 

  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини