Головна Новини Світ США Стояв у черзі: Байден проголосував на виборах президента (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стояв у черзі: Байден проголосував на виборах президента (ВІДЕО)

Президент США чекав у черзі близько 40 хвилин, перш ніж зміг проголосувати

сьогодні, 21:15
Поділіться публікацією:

 28 жовтня чинний президент США Джо Байден достроково проголосував на президентських виборах у своєму штаті Делавер. Перед тим, як вирушити на дільницю, він сказав: "Давайте голосувати". Виборча дільниця розташована поблизу його дому за межами Вілмінгтона, і, як повідомляє Hindustan Times, перед приміщенням була черга виборців, які також чекали на свою чергу проголосувати.

Стояв у черзі: Байден проголосував на виборах президента (ВІДЕО)

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Разом із Байденом на дільниці була присутня представниця Ліза Блант Рочестер, яка балотується на посаду сенатора від Делавера. Очікуючи своєї черги, президент привітався з виборцями, допоміг штовхнути візок літній жінці перед собою та поспілкувався з людьми.

Байден чекав близько 40 хвилин, перш ніж віддати свій бюлетень. При цьому він передав своє посвідчення виборчому працівнику, підписав форму, і той оголосив: "Джозеф Байден зараз голосує". Під час голосування Байдена також оголосили про присутніх виборців, які голосують уперше, і кімната вибухнула вітаннями на їхню честь.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що очікувати українцям під завершення каденції БайденОлег Шамшур, український дипломат, надзвичайний і повноважний посол України в США (2005-2010) та у Франції (2014-2020), поділився своїми очікуваннями щодо дій президента США Джо Байдена протягом періоду після виборів і до інавгурації наступного президента США.

Зокрема, дипломат відзначив, що теоретично є можливість ухвалення важливих рішень, але подібні кроки є рідкістю для президентів, які завершують свій термін. Зазвичай, за словами Шамшура, увагу привертає використання президентського права на помилування, але на значні історичні рішення в цей період очікувати не варто.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини