Головна Новини Світ США Стрілянина у школі: у США підліток убивав учнів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина у школі: у США підліток убивав учнів (ВІДЕО)

За попередньою інформацією, стрілець зробив від 15 до 20 пострілів

1 грудня 2021, 12:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах відбулася стрілянина в навчальному закладі. Про це пише видання СNN.

Стрілянина у школі: у США підліток убивав учнів (ВІДЕО)

Стрілянина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент трапився в американському штаті Мічиган. 15-річний хлопець вчинив стрілянину у школі. На місце подій поспішили правоохоронці.

Внаслідок події загинуло троє людей і ще вісім людей отримали поранення різного ступеня тяжкості. Жертвами стали учні школи віком 14, 16 та 17 років.

Правоохоронцям, які прибули на місце подій правоохоронцям, протягом п'яти хвилин вдалося затримати правопорушника. У підлітка вилучили пістолет.

У школі було виявлено гільзи. За попередньою інформацією, стрілець зробив від 15 до 20 пострілів. Повідомляється, що школяр не чинив опору під час затримання.

Під час інциденту учнів було евакуйовано.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Польщі громадянин України потрапив у серйозну ДТП. Чоловік перебував за кермом вантажного автомобіля та скоїв наїзд на 61-річного пішохода. Від одержаних травм постраждалий помер на місці. Поліціянти встановили, що українець був тверезим. Також стало відомо, що пішохід був у "сліпій зоні" і водій міг не помітити його.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в американському штаті Пенсільванія чоловік загинув під час святкової вечері. Він упав мертво після того, як у нього потрапила шалена куля, яка влетіла через вікно. Від травми чоловік помер на місці. Сусіди загиблого розповідають, що чули серію пострілів неподалік. Наразі поліціянти розшукують стрільця. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини