Головна Новини Світ США Шалена куля влетіла у вікно: у США чоловік загинув під час сімейного застілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Шалена куля влетіла у вікно: у США чоловік загинув під час сімейного застілля

У штаті Пенсільванія чоловіка вбила шалена куля

30 листопада 2021, 15:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки чоловік загинув під час сімейного обіду. Про це повідомляє видання ТСН.

Шалена куля влетіла у вікно: у США чоловік загинув під час сімейного застілля

Поліція. Фото: Pixabay

Пригода сталася в американському штаті Пенсільванія. Як стало відомо, 25-річний місцевий мешканець перебував у себе вдома на святковому обіді на честь Дня подяки.

Якоїсь миті чоловік упав мертво. Як виявилося, шалена куля пробила вікно і потрапила до американця. На місце прибули медики та поліціянти. Від одержаних травм постраждалий помер на місці.

Сусіди загиблого розповіли, що чули гучні постріли цього дня.

У правоохоронних органах уже підтвердили, що загиблий не мав жодного відношення до перестрілки. Наразі за підозрою у стрільбі розшукується 19-річний місцевий мешканець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в американському штаті Техас чоловік випадково вистрілив у свою дочку під час полювання. Сім'я полювала у місті Голлсвіл. Американець зробив постріл із рушниці і випадково потрапив у дівчинку. Постраждала зазнала серйозного поранення. Медики, які прибули на місце подій, запросили гелікоптер для госпіталізації, проте той не зміг прибути через погані погодні умови. Лікарі негайно доставили поранену до найближчого медичного закладу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Іспанію накрили масштабні повені. Вони утворилися через сильні снігопади та дощі, які пройшли напередодні. Повідомляється, що деякі річки виходять із берегів. Стрімкі потоки води зносять все на своєму шляху. Вулиці міст опинилися під водою. Докладніше про це читайте в нашій статті. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини