Головна Новини Світ США Стрілянина у Вісконсині: кілька людей поранено, поліція оточила торговий центр (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина у Вісконсині: кілька людей поранено, поліція оточила торговий центр (відео)

Нападник на свободі

21 листопада 2020, 00:30
Поділіться публікацією:








За словами мера Вісконсіна, в п'ятницю в результаті стрілянини в торговому центрі Mayfair Mall в Вауватоса, штат Вісконсін, кілька людей були поранені. Поліція оточила торговий центр, де стався інцидент. Нападник на свободі.

Стрілянина у Вісконсині: кілька людей поранено, поліція оточила торговий центр (відео)

Фото: ABC

Як повідомляє ABC News, травми жертв не становлять небезпеки для життя, їх відправляють до лікарні. Близько 75 офіцерів прибули на місце події в Воватосе, приблизно в 6 милях від Мілуокі.


Подробиці не повідомляються. На місце не пускають журналістів. Сіррон Багенда з CBS 58 пише, що десятки поліцейських машин на місці події обшукують територію. Багато з поліцейських знаходяться біля універмагу Macy's в торговому центрі.

Нагадаємо, торговий центр Mayfair був місцем лютневої стрілянини, в ході якої поліцейський Джозеф Менса застрелив Елвіна Коула, 17-річного чорношкірого.

Раніше "Коментарі" писали, що кілька людей були поранені в результаті нападу з ножем в місті Оберхаузен на заході Німеччини в четвер увечері. ЗМІ повідомили, що кілька людей були доставлені в лікарню з ножовими пораненнями, а деякі отримали травми, що загрожують життю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини