Головна Новини Світ США Стрілянина в американській школі: є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в американській школі: є загиблі

Внаслідок інциденту поранено від чотирьох до шести осіб

1 грудня 2021, 01:31
Поділіться публікацією:

У передмісті Детройта (штат Мічиган, США) у школі сталася стрілянина, внаслідок якої загинули 3 особи, ще 6 – поранені. Про це повідомило американське видання The Washington Post. Стрілянина відбулася у середній школі містечка Оксфорд Тауншип о 12:55 за місцевим часом (19:55 за Києвом). Внаслідок інциденту поранено від чотирьох до шести осіб.

Стрілянина в американській школі: є загиблі

США (фото з відкритих джерел)

Як повідомили в офісі шерифа округу Окленд, нападника було затримано на місці в Оксфорді. Медичний вертоліт приземлився невдовзі після 14:00 на стоянці школи. Школу закрили, при цьому деякі учні переховувалися у замкнутих класах, тоді як офіцери обшукували помешкання. Згодом школярів відвезли до продуктової крамниці, щоб їх забрали батьки.

Нагадаємо, з стрілянини в поїзді трапилася 4 жовтня в місті Тусон, що знаходиться в штаті Арізона. В результаті один із агентів Управління з контролю за боротьбою з наркотиками загинув. Два агенти зазнали поранень, коли зайшли перевіряти пасажирів у поїзді. Інцидент стався у поїзді Amtrak, на залізничній станції у Тусоні. Агенти сіли до поїзда для перевірки пасажирів на наявність незаконної зброї, грошей та наркотиків. Одного з підозрілих чоловіків вивели на вулицю, його речі перевірили та відпустили пасажира, але потім знайшли там марихуану.

У цей час чоловік уже перебував у вагоні, коли до нього зайшли офіцери поговорити та, можливо, для затримання. Про розмову між ними та підозрюваним нічого невідомо, але той почав стріляти і потрапив у кількох людей. Внаслідок цього загинув керівник групи агентів Майкл Гарбо. Ще один агент та офіцер отримали поранення та були доставлені до лікарні. Під час перестрілки підозрюваного застрелили.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини