Головна Новини Світ США Стрілянина в США: загинула жінка, троє поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина в США: загинула жінка, троє поранені

Це другий інцидент зі стріляниною в американській Алабамі за вихідні

6 квітня 2021, 04:19
Поділіться публікацією:

В американському місті Бірмінгем (штат Алабама) в парку посварилися двоє чоловіків. В результаті з'ясування відносин сперечалися взялися за зброю.

Стрілянина в США: загинула жінка, троє поранені

Стрільба (фото з відкритих джерел)

У цей момент в зоні відпочинку перебували кілька сотень людей, причому серед них сім'ї з дітьми, однак це не зупинило конфліктуючих чоловіків. В результаті перестрілки було вбито жінку, ще двоє людей госпіталізовані у важкому стані, ще один отримав травми, небезпечні для життя. Поліцейські почали операцію по затриманню злочинців, повідомляє WBMA з посиланням на поліцію.

Напередодні в результаті перестрілки в г Таськалуса, який також розташований в штаті Алабама, перестрілка сталася на парковці бару. Повідомляється про 5 потерпілих. Всіх постраждалих доставили в лікарню. Ті, хто стріляв затримані.

Раніше в США в місті Пайн-Блафф (штат Арканзас) 1. березня сталася стрілянина в школі, в результаті якої був важко поранений 15-річний учень навчального закладу. Деякі ЗМІ навіть поширили інформацію про смерть хлопчика.

Нагадаємо, в салонах в американській Атланті і передмісті сталося три випадки стрілянини, в результаті яких загинули щонайменше сім осіб. Дві стрільби відбулися в спа-салонах в Атланті, які перебувають через дорогу один від одного. Були вбиті чотири жінки. Ще одна стрілянина сталася в масажному салоні в окрузі Черокі на північ від Атланти, де три людини були вбиті, ще двоє отримали поранення. У лікарні два з них померли. За кілька годин правоохоронці затримали підозрюваного у стрільбі в Черокі — зазначається, що це 21-річний Роберт Аарон Лонг з Вудстока. Повідомляється, що поки немає ніяких вказівок на мотив. Чиновники округу Черокі розповіли, що поки невідомо, чи пов'язані ці події між собою, але вони розглядають таку можливість.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини