Головна Новини Світ США Суд у США обрав запобіжний захід Трампу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд у США обрав запобіжний захід Трампу: подробиці

Запобіжний захід забороняє Трампу розголошувати факти у справі

4 серпня 2023, 09:00
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп не визнав себе винним у звинуваченнях щодо його спроби скасувати результати президентських виборів 2020 року, суд вирішив не брати його під варту. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

Суд у США обрав запобіжний захід Трампу: подробиці

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Зазначається, що за рішенням суду екс-президента відпустили, оскільки прокурори не вимагають взяття Трампа під варту до початку судового процесу.

Запобіжний захід забороняє колишньому голові Білого дому розголошувати факти у справі. Також екс-президент США має з'являтися в суді для надання свідчень після виклику.

Наступне слухання у справі призначено на 28 серпня, лише через 5 днів після перших республіканських президентських праймеріз.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональду Трампу втретє за чотири місяці висунули кримінальні звинувачення: подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло — цього тижня Україна розпочала переговори зі США щодо двосторонньої угоди про надання гарантій безпеки (діятимуть до вступу нашої країни до НАТО), повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак. Тим часом екс-президент, ймовірний кандидат від Республіканської партії на виборах 2024 року Дональд Трамп вимагає від Конгресу США припинити військову допомогу Україні, аргументуючи це необхідністю співпраці Адміністрації чинного президента – демократа Джо Байдена – у розслідуванні можливих корупційних справ "клана Байден". Якими є перспективи отримання Україною реальних гарантій безпеки? Як кейс російсько-української війни розігруватиметься у президентських перегонах? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини