Головна Новини Світ США Світ перебуває у переломному моменті: Байден зробив заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Світ перебуває у переломному моменті: Байден зробив заяву про війну в Україні

Джо Байден заявив, що українська армія робить неймовірні речі, відбиваючи атаки російських загарбників та звільняючи свою територію

4 травня 2023, 12:15 comments2760
Поділіться публікацією:

Українські військові виконують величезну роботу. І саме тому сьогодні світ перебуває в переломному моменті, а всі ухвалені рішення визначатимуть, як він виглядатиме в майбутньому. Про це заявив президент США Джо Байден на прийомі з американськими воєначальниками, пише портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу Білого дому.

Світ перебуває у переломному моменті: Байден зробив заяву про війну в Україні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Мушу вам зізнатися, я був трохи здивований тим, наскільки хоробри, наскільки напрочуд хоробри не лише військові, а й український народ. Вони просто роблять неймовірну роботу. І це завдяки вам", — заявив президент США.

Джо Байден додав, що Америка і світ перебувають у переломному моменті. Усі рішення, ухвалені кілька років тому, а також ті, які будуть ухвалені в майбутньому, визначать, як світ виглядатиме в наступні десятиліття.

"Отже, на кону стоїть велика справа. Дуже багато поставлено на карту", — наголосив Джо Байден.

Читайте також на порталі "Коментарі" — останній місяць весни розпочався для України з російських ракетних ударів та дронових атак. У свою чергу, Україна продовжує підготовку до контрнаступу. Експерти спеціально для видання "Коментарі" проаналізували те, що відбувається, а також спрогнозували, чого очікувати в найближчому майбутньому в ракурсі російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що можна сказати про китайську лінію поведінки в ракурсі російсько-української війни. Чи змінилася вона після березневого візиту Сі Цзіньпіня до Москви та його квітневого дзвона з Києвом? Чи слід вважати Китаєм підтримку резолюції Генасамблеї Організації Об'єднаний Націй про співпрацю між ООН і Радою Європи, де Росію прямим текстом називають агресором) якимось кардинальним кроком і сигналом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 травня 2023, 11:23

Нарешті маразм Байден визнав, що переломним моментом стане прихід республіканців. Саме їх рішення будуть визначальними. Як і завжди. Демократи США створювали конфлікти і шкоду по світу, а республіканці потім вирішували.


Новини