Головна Новини Світ США Нове опитування показало зміни у шансах Трампа та Байдена на перемогу у виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове опитування показало зміни у шансах Трампа та Байдена на перемогу у виборах

Джо Байден збільшив перевагу над Дональдом Трампом в опитуванні щодо президентських виборів у США.

10 квітня 2024, 09:52 comments1744
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Чинний президент США Джо Байден збільшив свої шанси над головним конкурентом лідером Республіканської партії Дональдом Трампом на перемогу у виборах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на опитування Reuters/Ipsos.

Нове опитування показало зміни у шансах Трампа та Байдена на перемогу у виборах

Дональд Трамп та Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами нового опитування Reuters/Ipsos, яке було проведене у квітні Джо Байден має 41% підтримки від виборців, тоді як Дональд Трамп 37%.

Джо Байден за місяць збільшив свої шанси на перемогу на виборах на 3% у порівнянні з результатами опитування у березні, коли перевага над Дональдом Трампом була 1%. Решта 22% опитаних заявили, що вони ще не обрали кандидата, будуть голосувати за іншого, або ж узагалі проігнорують вибори.

Вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що шанси Джо Байдена на перемогу у президентських виборах також змінились у ключових штатах. Близько п'яти місяців у цих штатах лідирував Дональд Трамп, однак березневе опитування Bloomberg News/Morning Consult показує, що Джо Байден випереджає колишнього президента США у шести з семи ключових штатах. Крім того, у двох з них Джо Байден має значний відрив від свого головного конкурента за крісло президента США.

Також "Коментарі" писали про команду Дональда Трампа, яка заявила, що вимагає вибачень від Джо Байдена та його адміністрації через "блюзнірський" вчинок на Великдень. Виявилось, що святкування Дня видимості трансгендерних людей, яке погодив Байден, припало на Великдень, тому у Трампа заявили, що це "напад на християнство".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини