Головна Новини Світ США Трамп дасть добро на капітуляцію України за однієї умови. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп дасть добро на капітуляцію України за однієї умови. Про що мова

Дональд Трамп, якщо стане президентом США, може прийняти рішення як щодо підтримки України у війні з Росією, так і «благословити» її капітуляцію, заявив в інтерв’ю «Главреду» військовий експерт Михайло Самусь

28 березня 2024, 20:36 comments7878
Поділіться публікацією:

Насправді важко спрогнозувати, яким чином поведе себе Дональд Трамп у питанні війни в Україні, якщо він зможе виграти президентські вибори у Сполучених Штатах, відзначає Михайло Самусь.

Трамп дасть добро на капітуляцію України за однієї умови. Про що мова

Дональд Трамп

За його словами, Трамп є таким собі "джокером", який може прийняти рішення, які ніхто від нього не очікує. Експерт вважає, що насправді він може допомогти Україні у війні з Росією, але за однієї умови.

Як вважає Самусь, якщо Сили оборони у 2024 році зможуть переломити ситуацію на фронті на свою користь і впритул наблизитися до тимчасово окупованого Криму, який грає ключову роль у війні, то Трамп може навіть прийняти рішення передати Україні "Томагавки".

Якщо ж Збройні сили не зможуть протягом року переломити ситуацію на фронті на свою користь, тоді Трамп "благословить" капітуляцію України, оскільки не бачитиме сенсу вкладатися в Україну, підкреслив експерт. За таких умов він почне знову розвивати бізнес з кремлівським диктатором Володимиром Путіним, бо це буде більш вигідно для США, підсумував Самусь.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що є багато різних гіпотез із приводу того, як діятиме Дональд Трамп у питанні України, якщо він зможе перемогти на президентських виборах у Сполучених Штатах. Є думка, що він відмовиться від допомоги Києву, оскільки у США просто немає для цього ресурсу. Також є думки, що Трампу вигідніше підтримувати Росіє та розвивати із нею бізнес.

Втім, також є думки, що насправді Трамп підтримає сильного, і якщо Україна зможе довести свою силу на полі бою, то республіканець може більш суттєво допомагати Києву, ніж демократи, які надають допомогу Україні "по чайній ложечці".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Шапокляк

28 березня 2024, 21:08

Сказочник


Новини